Klanten beoordelen ons met een:
9.3
Bekijk onze beoordelingen
Vorige | Volgende

Hellebardierstraat 2 Vlissingen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Statig Rijksmonument uit circa 1650 met ongeveer 545 BVO en gelegen op een perceel van circa 370 m2. Het pand is in gebruik geweest als gemeentelijk archief voor Vlissingen en daarvoor onder meer ook als gasthuis en Heeren Logement.

Verkoop geschiedt "as-is, where-is" binnen de bestaande bestemming "Cultuur en ontspanning", dan wel als ontwikkel locatie tot ‘wonen’.

Het object beschikt over een eigen meterkast met eigen aansluitingen en over een goederenlift 100 kg, maar niet over een eigen verwarmingsketel of eigen warmwatervoorziening.

Huidige bestemmingsomschrijving “Cultuur en ontspanning”. Hieronder wordt verstaan voorzieningen en instellingen, gericht op het aanbieden en uitoefenen van activiteiten met betrekking tot cultuur en ontspanning. Ondergeschikte detailhandel en ondersteunende horeca is tevens toegestaan. Voorts een functieaanduiding “ wonen” voor de huidige bebouwing, hetgeen betekent dat “wonen” is toegestaan. En tenslotte de waarden “Archeologie 1” en “Cultuurhistorie”.

Het pand ligt voorts binnen een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Belangstellenden worden uitgenodigd middels inschrijving hun bod uit te brengen met een uitgebreide onderbouwing (kwaliteit, afmetingen, doelgroep, etc.). Opdrachtgever behoudt zich recht van gunning voor. Aan de gunning kunnen voorwaarden worden verbonden.

Huidige globale indeling
Kelder: voormalige dokaruimte
Begane grond: 5 grote (kantoor)ruimtes en een uitgebreide toiletgroep
Eerste verdieping: 4 grote (kantoor)ruimtes en een uitgebreide toiletgroep
Tweede verdieping: 3 grote ruimtes
Kleine binnenplaats/binnentuin, waar nog een toegang naar toe moet/kan worden gerealiseerd.

Gelegenheid tot inleveren van de inschrijvingen bij ons kantoor tot vrijdag 15 oktober aanstaande 12.00 uur. Openen inschrijvingen door een notaris op vrijdag 15 oktober om 15.00 uur.
Gegadigden krijgen op aanvraag bij de makelaar toegang tot een dataroom waarin alle benodigde informatie alsmede de inschrijvingsgegevens en -voorwaarden beschikbaar gesteld zijn.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst komt pas tot stand na acceptatie door of namens onze opdrachtgever.

Informeer bij ons naar de kijkmomenten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
maatschappelijk vastgoed
Functies
maatschappelijk vastgoed
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
370 m²
Bouwjaar
1650
In aanbouw
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hellebardierstraat 2 Vlissingen

naar Hellebardierstraat 2 Vlissingen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object