AANKOOP

U hebt besloten om te verhuizen. U wilt een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Wij signaleren, adviseren, bemiddelen en begeleiden u van het begin tot het eind! Dankzij ons uitgebreide netwerk en de toegang tot tal van informatiebronnen weten wij of er een woning te koop staat die voldoet aan uw woonwensen. Wij regelen een bezichtiging voor u, doen extra onderzoek of schakelen, indien nodig, een bouwkundig specialist in. In de fase van onderhandeling kunnen wij heel wat geld voor u verdienen. Wij verzorgen verder de hele contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Klik hier voor meer informatie.

VERKOOP

Van het begin tot het eind begeleiden wij het gehele verkooptraject. U krijgt een advies op maat. Aan de hand van een helder stappenplan gaan we te werk. Van het vaststellen van een vraagprijs, controle en raadpleging van diverse zaken, uiteraard de kosten, het opstellen van een publiciteitsplan, het begeleiden van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen, het opstellen van de koopakte tot de afhandeling bij de notaris. Klik hier voor meer informatie.

HYPOTHEKEN

Hypotheken zijn maatwerk, daarom brengen wij u graag in contact met gerenommeerde banken en/of tussenpersonen die u objectief, onafhankelijk en deskundig van advies kunnen dienen.

HUUR

Zoekt u een huurwoning of wenst u dat uw woning wordt verhuurd? Graag zijn wij u van dienst bij het zoeken naar geschikte huurruimte of geschikte huurders. Voorts ondersteunen wij u graag op professionele wijze op het juridische en administratieve vlak.

TAXATIES

Een taxatie kan o.a. nodig zijn voor het aanvragen van een hypotheek, een verbouwing, een aankoopbeslissing, het bepalen van de huurwaarde of voor een opgave van de belastingdienst. Wij hebben ruime ervaring in het taxeren van onroerende zaken en verzorgen uw taxatie snel en volgens de regels van NVM.

BEDRIJFSONROEREND GOED

Schulting & Partners is ook actief op de zakelijke markt, namelijk door te bemiddelen bij aan- en verkoop, huur, verhuur en het verrichten van beheerwerkzaamheden.

BEHEER

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt verricht Schulting & Partners beheerwerkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden.

ADVIES

Gelet op onze jarenlange expertise zijn wij in een breed spectrum van ‘onroerend goed problematiek' graag uw adviseur en gesprekspartner.