Klanten beoordelen ons met een:
9.3
Bekijk onze beoordelingen
Vorige | Volgende

Livingstoneweg 5Y Goes

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

TE HUUR EN TE KOOP:
Bedrijfsunit (circa 108 m2 BVO) met een parkeerplaats op perceel van 136 m2 groot (eigen grond), gelegen op bedrijventerrein De Poel.

De Poel is een goed geoutilleerd bedrijventerrein aan de rand van Goes. Dit bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar vanaf A58. Ook de Westerscheldetunnel naar Zeeuws-Vlaanderen en België zijn direct bereikbaar. Op één uur reisafstand is Rotterdam gelegen en op ruim een half uur rijden bereikt u Antwerpen.
De unit beschikt over:
- Onderheide gevlinderde betonvloer 1000 kg/m2.
- Geïsoleerde vloer. Rc 3.5
- Vloer voorzien van vloerverwarmingsslangen (excl. verdeler en verwarmingssysteem).
- Dak geschikt voor zonnepanelen.
- Geïsoleerde wanden en dak.
- Meterkast met nutsvoorzieningen voor elektrisch en water.
- Overheaddeur 4 x 4,5 mtr. (bxh), elektrisch aangedreven inclusief afstandsbediening.
- Mogelijkheid tot inbouw van toilet en verdiepingsvloer.
- Eigen terrein voor de unit.
- Kunststof kozijnen.

Bestemming:
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor de uitoefening van bedrijfsactiviteiten vallend in de categorieën t/m 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Deze staat is bij ons op te vragen.

Buitenterrein:
Het terrein voor de unit is verhard met klinkers en asfalt.
Fundering: Betonnen prefab fundering op palen.

Betonvloer:
Op de isolatie is volgens opgave constructeur een onderheide betonvloer gestort. De vloer is monolithisch afgewerkt. De maximale vloerbelasting bedraagt 1000 kg/m2. De vloeren van alle units zijn geïsoleerd (Rc=3,5) en voorzien van vloerverwarmingsslangen (excl. verdeler en verwarmingssysteem).

Staalconstructie: De staalconstructie is voorzien van poedercoat.

Dakbedekking:
De dakbedekking bestaande uit geprofileerde stalen platen, is voorzien van isolatie en bitumen dakbekleding.
Het hemelwater wordt afgevoerd via polyester hemelwaterafvoeren.

Gevels: De buitenwanden zijn voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen. Binnen is de kleur wit en een de buitenzijde alu-kleurig.

Tussenwand: Opgebouwd uit geïsoleerde sandwichpanelen in een standaard witte uitvoering.

Overheaddeur: Voorzien van een stalen geïsoleerde overheaddeur met elektrische aandrijving inclusief afstandsbediening. De buitenzijde is gespoten in zilverkleur.

Kozijnen: In de buitengevel een kunststof kozijn in de kleur antraciet met loopdeur. Het kozijn is compleet met loopdeur en voorzien van HR++ isolatieglas tevens uitgevoerd met inbraak werend hang- en sluitwerk.

Afvoer: Afvoer voor toilet is standaard meegenomen in de bouw.

Toiletvoorziening: Optioneel.

Meterkast: Groepenkast met drie automaten (3 x 16 Amp.) en een hoofdschakelaar. Tevens wateraansluiting (waterleiding tot max. 1,5 m³ per uur).

Bestrating: Het eigen terrein voor en naast de unit is voorzien van betonplaten/klinkers en asfalt in een zand/puinbed. In de bestrating zijn voor de afvoer van het hemelwater de nodige straatkolken aangebracht.

KOOPCONDITIE: Koopsom € 185.000,-- k.k. en BTW is van toepassing.

HUURCONDITIES:

Huurprijs: € 105,-- per m2 per jaar excl. BTW. BVO ca. 108 m². Perceel 136 m².

De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer water, elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Gebruik: Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan. In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd. Autobedrijven zijn niet gewenst

VERHUURVOORWAARDEN:

Servicekosten: Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten: Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract: Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum: In overleg.

Duur contract: 5 jaar, overige termijnen in nader overleg.

Verlenging: Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging: Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling: De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting: Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.

Zekerheidstelling: Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van 2 maanden de huursom als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborgsom worden gestort bij verhuurder.

Aan de samenstelling van deze informatie is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven. De maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel verkoper/verhuurder als onze makelaardij aanvaarden geen aansprakelijkheid, claims of andere zaken betrekking hebbende op deze opdracht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
136 m²
Voorzieningen
betonvloer, overheaddeuren
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
2021
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
108 m²

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Livingstoneweg 5Y Goes

naar Livingstoneweg 5Y Goes
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object