Vorige | Volgende

Spuistraat 88 90- 92 Vlissingen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op strategische zichtlocatie in de binnenstad van Vlissingen bevindt zich dit winkel-/kantoorpand met magazijnruimte, twee zelfstandige bovenwoningen en 2 garageboxen. Het object wordt in z'n geheel en vrij van huur te koop aangeboden.
Het pand is gebouwd omstreeks 1969.

Nadere omschrijving en indelingen:
Winkel/kantoor Spuistraat 88:
Entree via voorzijde met een brede glazen pui en etalagemogelijkheid. Winkel-/kantoorruimte van circa 212m2 met enkele betonnen kolommen. Toilet en eenvoudige pantry. Magazijnruimte van circa 55m2 met brede achteruitgang/garagedeuren naar de Torenstraat. Hiernaast bevinden zich ook de twee garageboxen (beiden circa 5.90 x 2.88m). Deze zijn beide voorzien van een elektrisch bedienbare deur. De winkel-/bedrijfsruimte is voorzien van TL-armaturen en een alarminstallatie.

Woningen Spuistraat 90 en 92:

Entree via centrale en afsluitbare hal met meterkasten, brievenbussen en intercom.
1e Verdieping (Spuistraat 90): entree via ruime hal met garderobekast, toilet, woonkamer met gashaard, klein balkon en fraai uitzicht aan de voorzijde, dichte keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling v.v. gashaard en deur naar dakterras aan de achterzijde, over de breedte van het appartement, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot de badkamer met douche en wastafel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar.

2e Verdieping: (Spuistraat 92): entree via ruime hal met garderobekast, toilet, woonkamer met gashaard, klein balkon en fraai uitzicht aan de voorzijde, dichte keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling v.v. gashaard en deur naar balkon aan de achterzijde, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot de badkamer met douche en wastafel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar.
.
De woonoppervlakte van beide woningen bedraagt circa 107m2. Verwarming geschiedt middels gaskachels. Beide woningen zijn eenvoudig en gedateerd qua uitvoering. Er is gedeeltelijk isolerende beglazing.

Het geheel is kadastraal bekend als gemeente Vlissingen, sectie E nummer 2552. Het perceel is groot 348m2 en is niet in appartementsrechten gesplitst. Zowel de woningen als de winkel hebben eigen meterkasten met individuele meters.
.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
212 m²
In units vanaf
212 m²
Opp winkelruimte
303 m²
In units vanaf
212 m²
Perceel
348 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vlissingen
Sectie
E
Perceel
2552
Oppervlakte
348 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Spuistraat 88 90- 92 Vlissingen

naar Spuistraat 88 90- 92 Vlissingen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object