Middelburg Mortiere 4337PX Middelburg

€ 1.125 - € 1.175

Te huur: 43 nieuwbouw huurwoningen in woonwijk Mortiere in Middelburg.

Een flink aantal projecten in Mortiere is inmiddels gerealiseerd, waardoor het beoogde karakter van de wijk al duidelijk zichtbaar is. Wanneer u door de wijk loopt, fietst of rijdt via de groene lanen, dan ervaart u de rust en samenhang die in deze nieuwbouwwijk wordt nagestreefd. Dit gecombineerd met groen en water maakt dat wonen in Mortiere prettig thuiskomen is.

De woningen van MorgenWonen worden gebouwd aan de Carl Perkinsstraat, June Carterstraat, Fats Dominostraat en Poproute.

De kavelgroottes van de tussenwoningen variëren van circa 130 m2 tot 157 m2 en de kavelgroottes van de hoekwoningen variëren van ca. 140 m2 tot 215 m2.

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. Ze zijn uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst. Met vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron en RVS afzuigkap.

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Met een fraai wastafelmeubel v.v. dubbele wastafel, sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast).

Alle wanden op elke verdieping worden wit gegrond en gesausd en de plafonds op de begane grond en eerste verdieping wit gespoten.

Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder afdektapijt en op de trappen vloerbedekking.

In de achtertuin wordt een zonneterras en een pad naar de berging van circa 6 m2 aangelegd. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. Parkeergelegenheid voor deze woningen is openbaar geregeld.

Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!
Vandaag de sleutel, morgen wonen.

Er is een inschrijfprocedure van toepassing. Vraag het inschrijfformulier op via of 0118-616617.

Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren inclusief de gevraagde documenten worden in behandeling genomen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aantal kavels
43
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Types