Vorige | Volgende

Karreveld 34 Koudekerke

Huurprijs € 550 per maand

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onder optie

Omschrijving

Bedrijfsloods met een vloeroppervlak van circa 96 m² en een voorterrein op een perceel van circa 135 m2.

Voorzien van meterkast met aansluitingen elektra met krachtstroom, gas en water) en een elektrisch bedienbare overhead-deur (450 cm hoogte).
Verder voorzien brandalarm en inbraakalarm.

Locatie: Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Karreveld te Koudekerke.

Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden.
De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen en autobedrijven is niet toegestaan.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd.

Huurprijs: EUR 550,-- per maand excl. BTW.

De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Servicekosten: Servicekosten zijn niet van toepassing.

Huurcontract: Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere be-drijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Duur contract: 5 jaar, andere termijnen in nader overleg.

Verlenging: Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging: Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling: De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per kwartaal voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting: Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.

Zekerheidstelling: Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting + BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborgsom worden gestort bij verhuurder.

Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.
Verhuurd wordt uitsluitend indien hier niet expliciet van is afgeweken het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, energiemeters en pui. Alle andere aanwezige zaken (door huurder of vorige huurders aangebracht) behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder heeft hiervoor een zelfstandige onderhouds- en/of vervangingsplicht.

Bezichtigingen vinden op afspraak plaats.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
96 m²
In units vanaf
96 m²
Perceel
135 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Valkenisse
Sectie
K
Perceel
2689
Oppervlakte
135 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Karreveld 34 Koudekerke

naar Karreveld 34 Koudekerke
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object