Vorige | Volgende

Noordweg 370 - 372 Middelburg, Sint-Laurens

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Karakteristiek kerkgebouw met bijbehorende vrijstaande pastorie, met onder- en omliggende grond, aan de Noordweg te Sint-Laurens/Middelburg.
Kerkgebouw: Het kerkgebouw bestaat onder meer uit een hal (circa 20m2), een kerkzaal (circa 230m2), een galerij (met orgel), een aanbouw van circa 147m2 met onder meer 3 zalen (circa 47m2, 45m2 en 22m2), een keukenruimte (circa 11m2), toiletten (dames, heren en mindervaliden) en een berging (circa 10m2). Verder een zolder van circa 42m2 met een cv-installatie.
In de huidige opstelling heeft de kerkzaal 176 zitplaatsen waarvan 30 op de galerij. Totaal zijn maximaal circa 240 zitplaatsen mogelijk.
Pastorie: De vrijstaande pastorie (met vrijstaande garage) rechts naast het kerkgebouw is een vrijstaand gebouwde woning met de volgende indeling: begane grond: hal, woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, toilet en studeerkamer. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer. 2e Verdieping: ruime overloop, cv-ruimte (ketel Nefit HR combi van circa 4 jaar oud), 4e slaapkamer met wastafel en dakraam.
De bestemming van het object is momenteel:
Maatschappelijk: voorzieningen en instellingen, gericht op het aanbieden en uitoefenen van activiteiten, gericht op de sociale, maatschappelijke, medische, zorg verlenende, educatieve, levensbeschouwelijke, en openbare dienstverlening als ook beschermde woonvormen, sport, cultuur en ontspanning, verenigingsleven, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.

Vraagprijs voor het geheel: EUR 538.000,-- k.k.

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.
Oplevering vrij van huur en gebruik.

Geïnteresseerden kunnen hun biedingen, voorzien van eventuele voorwaarden en het door bieder beoogde gebruik, voor uiterlijk 1 oktober 2018 bij ons indienen op papier of per email: info@schulting-partners.nl.

Ingediende biedingen zullen ter beoordeling worden voorgelegd aan onze opdrachtgever,
het College van Kerkrentmeesters van de Gereformeerde Kerk te Sint-Laurens.
Over de beoordeling van de ideeën is geen correspondentie mogelijk.
Het College van Kerkrentmeesters heeft een voorkeur voor verkoop aan een koper waarbij het gebruik van het object als kerk gecontinueerd kan worden, dan wel verkoop aan een Christelijke instelling of organisatie waarbij het kerkgebouw behouden blijft.
Bij de beoordeling van de ingediende ideeën zal nadrukkelijk gelet worden op de mate waarin het door koper beoogde gebruik past in de geldende of door verkoper gewenste bestemming.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Maatschappelijkvastgoed
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Maatschappelijkvastgoed

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.492 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Middelburg
Sectie
T
Perceel
573
Oppervlakte
1492 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Noordweg 370 - 372 Middelburg, Sint-Laurens

naar Noordweg 370 - 372 Middelburg, Sint-Laurens
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object